Om mig
Redan som liten grabb följde jag med farsgubben på flera av de fotomöten som hölls på den lokala fotoklubben i min hemstad. Så utan att egentligen veta det var mitt intresse för fotografi väckt redan i unga år.
Någonstans har jag alltid känt en lust att avbilda världen, men trots detta dröjde det fram till 1995 innan jag investerade i min första kamera, en analog systemkamera.

Genom åren har det blivit många rullar film, men idag fotograferar jag uteslutande digitalt. Men det analoga formatet är fortfarande något som tilltalar och en och annan rulle exponeras fortfarande.
När ekonomin har tillåtit har jag genom åren uppdaterat min fotoutrustning. Jag fotograferar mest natur men även människor när jag får chansen.

Jag är ingen skolad fotograf utan har på egen hand förkovrat mig i ämnet. Men känner trots att jag har stora insikter inom ämnet att jag fortfarande har mycket kvar att lära.

Sverige saknar skydd för de få procent av gammelskog som finns kvar och det är oftast fritt fram för avverkningsmaskinerna att hugga de sista fragmenten av gammelskog. Just nu pågår ett upprop till sveriges riksdag och regering för bevarandet av gammelskog. Initiativtagare till uppropet är organisationen Skydda Skogen. Jag tycker Ni ska skriva på och stödja saken. Till uppropet

Jag är sedan 2010 invald i Naturfotograferna/N

Humor är något man behöver regelbundet och Lindström bidrar med skön humor varje dag. Glöm dock inte bort att komma tillbaka:)

Har Ni sett något intressant så är jag tacksam för tips. Det behöver inte vara något ovanligt djur eller växt. Det kan vara räven som har lya runt knuten, en uggla som sitter i sitt bohål. Hackspetten som har bo på tomten, så tipsa på... daniel1d@gmail.com

Skriv gärna ett inlägg i min gästbok.
daniel1d@gmail.com - 0739779443 - Gösvägen 11, 37451 ASARUM